Tänapäeva ühiskonnas on erinevate teenuste ja toodete pakkumisel olnud suur roll tehnoloogial. Üks uuenduslik platvorm on Exponaut, mis loodi eesmärgiga pakkuda sündmuskorraldajatele võimalust digitaliseerida ning väärindada messe ja konverentse.

Exponaudi sünnilugu sai alguse Covidi ilmumise tõttu, millel tekkis vastupidiselt kõikidele ootustele, korraldada rohkelt hübriidseid ja virtuaalseid sündmusi. Covid lõi täiesti uue kasvu digitaalsele messikorraldusele, mis tänu infotöötlusvõimalustele võimaldab ettevõtetel tegeleda kvaliteetsete kontaktidega. Mall Kikas selgitas saates „Matchmaking“ teenust ning tegi üleskutse leida terminile eestikeelse vaste.

Exponaudi platvormi kasutab näiteks eCarExpo, mis toimub 12.–14. mail Tallinnas. eCarExpo on mess, kus elektrisõidukeid ja laadimislahendusi pakkuvad ettevõtted saavad näidata oma tooteid ja teenuseid ning suhelda klientidega. Samuti pakub mess huvilistele hea võimaluse kuulda uute arengute ja tehnoloogiate kohta elektrisõidukite valdkonnas.

Tänu Exponaudi platvormile võivad eCarExpo külastajad messil osaleda ka virtuaalselt, küsimuste korral kontakteeruda eksponentide esindajatega, saada messipakkumisi jpm. Virtuaalmess pakub ka ettevõtetele ja organisatsioonidele võimaluse oma tooteid ja teenuseid laiale publikule digitaalselt näidata.

Exponaudi partnersuhete juhi Mall Kikase sõnul on Exponauti varem kasutanud juba Veneetsia biennaal, Maailmakoristus, Tallinn Digital Summit jt üritused.

Piletitasku podcast