Alustuseks räägime aga plaanitavast kütusehindade näitamise muutusest - kui eelmises saates soovitasime mitte liialt pöördesse minna ja lähtusime kehtivast seadusest, siis uute arengute valguses lisame mõned kommentaarid.

Saate põhiteemaks on aga automüük Eestis ja mujal maailmas - kuidas see äri Eestis käima läks, milline on turg hetkel ja kuhu suunas ja mis trendide toel autoäri tulevikus liigub. Saatekülaline on automüügiga seotud tarkvaralahendustega tegeleva ettevõtte Modera juhatuse esimees Raido Toonekurg.

Kuidas algas automüük pärast taasiseseisvumist ja kas keegi toonastest tegijatest on ka praeguseni püsima jäänud? Kui suur on tõenäosus, et mõni uus alustaja suudaks praegusel turul kanda kinnitada? Kuidas mõjutavad automüüki Hiina autotootjate pealetung, sisepõlemismootoritega autode keelamine, digitaliseerimine nii autodes kui esindustes ja elektriautod? Millal võiks isejuhtivatest sõidukitest asja saada?

Kõigest sellest ja paljust muust juubelisaates. Stuudios on autoajakirjanikud Veli V. Rajasaar ja Indrek Jakobson, külas Raido Toonekurg. Saadet saab kuulata allolevas pleieris. Külasta ka saate Facebooki- ja Instagrami-lehte, kust saad jooksvat infot automaailma kohta ning näha proovisõiduautodega seonduvat. Head kuulamist!

1x
00:00