Kui enamikule on ellujäämisnipp number üks „pane vesi keema, lisa makaronid“, siis metsikus looduses tühjade kätega hakkama saamine nõuab hoopis teist masti teadmisi. Erioskusi, mida õpitakse aastaid.

Ka meil on neid, kes survive’ivad täitsa vabalt nagu Briti ellujäämisinstruktor ja teletäht Bear Grylls. Ja just sellist otsimegi, et teha temaga telekanali National Geographic stiilis seiklussaade.

Tutvu kandidaatidega ja anna oma hääl!

Hääletades võid võita Apple iPhone 14 või ühe kuuest telekanali National Geographic kohvrist, mis pungil reisikraami. Üllatusauhinnad paneb välja ka Delfi.

Ellujääja hääletus lõpeb 16. jaanuaril.

Ragnis Topkin

Ragnis Topkin

Päästeliidu esindaja ja Ellujäämisakadeemia instruktor. Harju maleva Männiku malevkonna liige.

Hääleta Ragnise poolt!

Kunnar Karu

Kunnar Karu

Eesti alpinist, kes on esimese eestlasena tõusnud Himaalajas seitsmetuhandelise Baruntse tippu. Ta on Nipernaadi Matkaklubi eestvedajaid ning Elamusretkede kepikõnni- ja käimissarja peakorraldaja.

Erki Vaikre

Erki Vaikre

MTÜ Estlander üleelamisintruktor. Järvamaal asuva Kollassaare matkaonni peremees, kes õpetab inimesi hädaolukorras hakkama saama. Teinud poliitikute ellujäämissaate „Looduslik valik“.

Hääleta Erki poolt!

Heleri Hanko

Heleri Hanko

Kirglik üksimatkaja, kes on üksipäini 35 päevaga 615-kilomeetrise talvematka läbi teinud. Läbinud üksi kõik kolm Eestit läbivat RMK matkateed. Matkates magab kogu matka vältel tavalises telgis ja voodina kasutab kahte madratsit.

Hääleta Heleri poolt!

Timo Palo

Timo Palo

Eesti meteoroloog, polaarrändur ja teadusfotograaf. Käinud nii Arktikas kui ka Antarktikas. Töötanud president Kersti Kaljulaidi kliimanõunikuna. 2012. aastal läbis 1620 kilomeetrit pika retke põhjapooluselt Teravmägede saarestikus asuvale Longyearbyenile, mille eest kanti ta 2014. aasta Guinnessi rekordite raamatusse.

Jaga
Kommentaarid