Toores kitseliha, kaameli soolevedelikud, roti aju, maod, tarantlid, skorpionid – nimeta vaid, aga kõik see kuulub eriväljaõppe saanud kangelase menüüsse, kui tekib vajadus siin ilmas ringi tatsata ka järgmisel aastal. Pole kahtlustki, et ellujäämisinstruktor Bear Grylls on oma karjääri jooksul söönud asju, mis enamikul sekundi murdosaga mao pahupidi pööraks.

Grylls on rääkinud, et aastate jooksul on talle tegelikult vastikute toitude nimekiri kasvanud üsna pikaks ja kui ta oma sõduripõlve missioonidel üldse midagi õppinud on, siis seda, et ellujäämistoit pole kunagi ilus ega maitse hästi.

Beary seiklustele saad kaasa elada kanali National Geographic kahes saates: „Bear Gryllsiga metsikus looduses“ ja „Bear Gryllsiga metsikus looduses: väljakutse“.

Söö, kui elu armas! Bear Grylls ja Ameerika näitleja Vanessa Hudgens.

Kes eestlastest võiks olla sama visa hing?

Otsime kohalikku kangelast, kes jääb ellu ka siis, kui metsast loomad otsas. Aita selline leida ja teeme temaga vägeva seiklussaate, mida saad näha siinsamas Delfis.

Hääletajate vahel loositakse välja uus Apple iPhone 14 ja kuus telekanali National Geographic kohvrit, mis pungil reisikraami. Üllatusauhinnad paneb välja Delfi.

Kas ellujäämist võiks õpetada meile Erki Vaikre, Ragnis Topkin või äkki hoopis Asso Kommer?

Jaga
Kommentaarid