Siin on mees, keda ei võta ei punane laava ega must mamba! Bear teenis nooruses kolm aastat Briti erivägedes, õppides ellujäämisoskusi, mida naudivad nüüd ekraanide ees miljonid tema saadete fännid. Toimetuleku kunsti on ta täiendanud kogu elu. Eelmise aasta lõpupoole ka Kiievis, kui käis külas Ukraina presidendil Volodõmõr Zelenskõil.

Päriselu visa hing

Hoolimata 1996. aastal langevarjuhüppe ajal juhtunud õnnetusest Zambias, mis tõi kaasa seljamurru kolmest kohast, paranes Grylls ja ronis ajaloo ühe noorima mägironijana Mount Everestile. Justnagu oma elu moto kinnituseks – ole julge, ole lahke ja ära anna kunagi alla!

Vallutatud tippe on veel! Nende hulgas seitse hooaega teleodüsseiat „Man vs. Wild“. Esimene pääsuke Beari seiklussaadete reas, millest sai kohe planeedi vaadatumaid 1,2 miljardi silmapaariga.

Sellest ajast alates on ta teinud ekstreemseiklusi maailma suurimates televõrkudes. Ka kuus hooaega ülimenukat sarja „Running Wild with Bear Grylls“, mis viis Beari kokku mitmete kuulsustega, kes tema seltsis hakkamasaamist õppisid.

Lugematute nominatsioonide seas on suure seikleja kapis kaks Emmy ja kaks BAFTA auhinda. Beari eluloolisi raamatuid, mida kokku üle 90, on müüdud üle 20 miljoni eksemplari. Neil kõigil seisab autor – Bear Grylls.

Aita leida sama vintske eestlane ja võida auhindu!

Otsime kohalikku kangelast, kellest teha telekanali National Geographic stiilis ellujäämissaade, mida näed varsti siinsamas Delfis.

Hääletajate vahel loositakse välja uus Apple iPhone 14 ja kuus telekanali National Geographic kohvrit, mis pungil reisikraami. Üllatusauhinnad paneb välja Delfi.

Kas ellujäämist võiks õpetada meile Erki Vaikre, Ragnis Topkin või äkki hoopis Asso Kommer?

Allikas: beargrylls.com

Jaga
Kommentaarid