Space X toimetas Falcon Heavy raketiga kosmosesse salajase USA satelliidi. Esimest korda kolme aasta jooksul lendas Falcon välja Floridas Canaverali neeme kosmosejaamast. Lisaks sõjalisele satelliidile, mille otstarvet ja omadusi USA sõjavägi ei avalikusta, toimetati kosmosesse ka mikrosatelliit Tetra-1, mis peaks demonstreerima väikeste seadmete võimekust side, luure ja kosmosevõrkude loomisel. Missioon kandis nime USSF-44.

Viimati toimus Falcon Heavy start 2019. aasta juunis. Siis ei läinud kõik kuigi sujuvalt: küljekiirendid maandusid normaalselt, kuid keskplokk põrutas ujuvplatvormist Of Course I Still Love You, kus see oleks pidanud plaanide järgi maanduma, mööda rekordilised 1245 km.

Mis puudutab praegust starti, siis üritatakse küljekiirendid maandada kahele USA õhujõudude lennuväljale Canaverali neemel, raketi esimene aste uputatakse aga Atlandi ookeani.

Falcon Heavy on kaheastmeline üliraske kanderakett. Seda loetakse üheks suurimaks kanderaketiks maailma ajaloos kõrvuti Saturn-5, N-1, Space Shuttle'i süsteemi ja Energiaga. Sellel on 27 mootorit, mis võimaldavad orbiidile viia kuni 64 tonni kasulikku lasti. Falcon Heavy esimene start leidis aset 6. veebruaril 2018. aastal.