Sel puhul tuleb kiita TLT otsust asendatavaid diiselbusse kohe pärast gaasibusside soetamist mitte maha parseldada. TLT nõukogu esimees Lauri Laats põhjendas otsust geopoliitilise olukorra ebastabiilsusega - ja CNG hinda vaadates on see ilmselgelt mõistlik.

21. oktoobril toimub ettevõtetele suunatud elektromobiilsuse konverents Elektra Pro 2022. Kuulda saab sellest, mis rõõmud ja vaevad ning millised kulud või kokkuhoid kaasnevad elektrilise autopargi kasuks otsustamisega.

Kommenteerime ka suletud Pronksi tänava liikluskorraldust - kõik on selge, ent väike puudujääk siiski on. Jätkame igal nädalal inimkatsega ja vaatame, kas koorub veel mõni soovitus välja.

Kütuserubriigis vaatame, miks mootorikütuste hinnad korraks üles hüppasid. Edasi vaatame üle ka septembri automüügi Eestis, sealhulgas selle, palju särtsukaid kaubaks läks ja millise osa nad praeguseks meie autopargist moodustavad.

Rahvusvahelisi uudiseid tuleb nii Hondalt, Rivianilt, Porschelt kui ka loomulikult Elon Muskilt ja Teslalt - nagu alati, on sel rindel toimumas nii head kui... tugevalt küsitavat. Nädala proovisõiduauto oli Mercedes-Benz EQB, nädala automõttes jätkame rehvide teemal.

Stuudios on autoajakirjanikud Veli V. Rajasaar ja Indrek Jakobson. Saadet saab kuulata allolevas pleieris. Külasta ka saate Facebooki- ja Instagrami-lehte, kust saad jooksvat infot automaailma kohta ning näha proovisõiduautodega seonduvat. Head kuulamist!

1x
00:00