Kia EV6 on saadaval Baltikumis suure akupakiga (77,4kWh) ning esi- ja tagaveolisena. 77,4 kWh akupakk on kombineeritud 168kW (229hj) elektrimootoriga, mis veab tagumisi rattaid ning valikus sellele akupakile on ka 239 kW (325hj) elektrimootor, mis veab nii esi- kui ka tagarattaid. Kaherattaveoline 77,4kWh akupakiga EV6 versioon suudab ühe laadimisega läbida umbes 510 km (WLTP). Sama akupakiga neljarattaveoline 605Nm pöördemomendiga EV6 suudab kiirendada 0-100 km/h 5,2 sekundiga.

EV akud võimaldavad nii 400V kui ka 800V laadimist ilma lisaadapterita. Auto võimaldab ülikiiret laadimist 10%-80% ainult 18 minutiga või laadida 100km sõiduulatust kõigest 4,5 minutiga. Uuendusena omab Kia EV6 Vehicle to Load (V2L) funktsiooni, mis võimaldab anda oma akust energiat teistele suuremate elektriseadmetele ja aku laadimisavasse sisestatud adapteri kaudu anda voolu näiteks elektrigrillile või elektrilisele hekilõikurile. EV6 suudab vedada haagist massiga kuni 1600kg.

EV6 on varustatud energiataastamise tehnoloogiaga, et suurendada auto sõiduulatust. See sisaldab Kia uusimat energiaefektiivset soojuspumpa, mis salvestab auto jahutussüsteemist tulevat jääksoojust. See võimaldab talvel -7⁰C juures saavutada 80% suvisest sõiduulatusest +25 ⁰C juures. Samuti on uuenenud regeneratiivne pidurdussüsteem, mida saab juhtida mugavalt rooli küljes asuvate labadega. Juht saab valida 6 erineva regeneratiivse pidurdustaseme vahel – ilma energia salvestuseta, 1-3 tasemeni, ühe pedaali juhtimine või automaatne. Ühe pedaali juhtimisega saab saavutada maksimaalse energia salvestuse ning peatata auto ilma piduripedaali kasutamiseta.

EV6 sisaldab rohkelt tehnoloogilisi lisasid, lihtsaid ühendusi ja mugavat multimeediasüsteemi. Kia EV6 uus multimeediasüsteem sisaldab kahte kaarjat 12“ ekraani, mis tänu uudsele tehnoloogiale vähendavad valguse mõju ekraani teravusele. Nii näidikuploki ekraan kui ka multimeediaekraan moodustavad visuaalset ühtse terviku, ulatudes rooli tagant auto armatuurlaua keskele.

Turvalise sõidu tagab autole esiklaasinäidik (Head-up display), mis kuvab auto sõidukiiruse, juhiabisüsteemide info või navigatsioonijuhised otse auto tuuleklaasile.

EV6 tutvustab Baltikumi turul ka „Kia Connect“ teenuste süsteemi, mis võimaldab saada reaalajas infot liikluse kohta, saada autole erinevaid uuendusi üle õhu, kontrollida auto aku olekut ja laadimist, leida endale sobivaid laadimisvõimalusi vastavalt järele jäänud sõiduulatusele, soojendada/jahutada auto salongi ja palju muud.

EV on varustatud Kia uusimate turvalisustehnoloogiatega ja juhiabisüsteemidega (ADAS).

Turvalise väljumise assistent annab helisignaaliga märku kui tagant läheneb auto ja hoiatab juhti ukse avamisel. Samuti hoiab assistent elektroonilise lapseluku aktiveerimisel tagauksed lukus kui tuvastab tagant läheneva sõiduki ja tagab nii väikeste laste turvalise väljumise autost. Maanteesõidu abisüsteem (HDA2) aitab samaaegselt hoida eessõitva autoga soovitud distantsi ja hoida autot sõidurea keskel seejuures ka kurvides. Samuti kontrollib abisüsteem kui kõrval sõitev auto on liiga lähedal ja korrigeerib kiirust ning distantsi teiste sõidukitega.

EV6 on varustatud lisaks kaugjuhitava parkimissüsteemiga, mis aitab autot parkimiskohale sisse tagurdada või parkimiskohalt välja tagurdada kasutades selleks vaid auto pulti.

Kia EV6 on tõeliselt ruumikas tänu uuele E-GMP platvormile. Auto teljevahe on koguni 2900mm, mis võimaldab vaatamata kompaktsetele välismõõtmetele üllatavalt avarat ja ruumikat salongi. Auto istmed on mugavad, kaasaaegse kujuga aga samas õhukesed, tagades nii ruumikuse teises istmereas. Istmete materjalidena on kasutatud vastupidavaid tekstiile ning keskkonnale mõeldes ka taaskasutatud plastikut.

Auto ruumikus tuleb välja ka pagasiruumis, mis mahutab 520 liitrit. Teise rea istmete kokku lappimisel saadakse kuni 1300 liitrit pagasimahtu. Täiendavalt on pagasiruumid ka auto kapoti all: 2-veolise auto puhul on pagasiruumi mahutavus 52 liitrit ja 4-veolise auto puhul 20 liitrit.