Poisile pandi nimeks Ayon ja tüdrukule Azira. Nad sündisid selle aasta aprillis. Broughtoni sõnul nägid lapsed vahetult pärast sündi ühesugused välja, kuid mõne kuu pärast muutus Azira oma vennast palju tumedamaks.

Nüüd on laste välimus märgatavalt erinev. Poisil on hele nahk ja rohelised silmad, tüdrukul aga tume nahk ja pruunid silmad.

Unikaalsete kaksikute ema on segapäritolu, kuid tema emapoolne vanaisa oli pärit Nigeeriast. 29-aastase laste isa esivanemad on Šoti ja Jamaica päritolu.

Broughton märkis, et lapsed tõmbavad inimeste tähelepanu siis, kui pere välja läheb. Möödujad küsivad sageli, kas mõlemad lapsed on tema omad.

Naine lisas, et lapsed erinevad ka iseloomu poolest. Azira on väga rahulik ja tasane, samas kui Ayon on rahutum ja nõuab palju rohkem tähelepanu.

Briti teadlaste väitel on tõenäosus, et segaverelistel vanematel sünnivad kaksikud, kellest üks on tumeda nahaga ja teine heleda nahaga 1:2 000 000.

Iga sperma või munarakk sisaldab juhuslikult valitud ema või isa geene. Kuigi see pole kõige tõenäolisem, võib sperma või munarakk juhuslikult omandada näiteks alleele, mis annavad nahale heleda värvuse ja alleele, mis annavad tumeda nahavärvi. Sellistel juhtudel võivad kaksikud nahavärvi või muude füüsiliste omaduste poolest üksteisest üsna oluliselt erineda, nagu Broughtonite juhul.