Compakt Kinnisvarale kuuluval kinnistul on kokku 160 parkimiskohta ning sellel parkimine on soodsam kui linna kehtestatud südalinna parkimistasud.

Täpsemalt Kaarli puiesteel asuvas parklas maksab 30 minutit parkimist 2.25€ ja tund aega 4,5€ - vanalinnas maksab parkimine tavapäraselt 6€/h ja südalinnas 4,8€/h. Parklas ei kehti seega minutipõhine parkimine ning kui jätta auto parklasse 24ks tunniks, siis on tasu 20 eurot.

Parklasse paigaldatakse ka numbrituvastuskaamerad, kuid mitte ühtegi tõkkepuud ega piletiautomaati - parklasse sisenedes avaneb automaatselt Snabbi rakendus, kus autojuht saab ühe vajutusega kinnitada parkimise alguse. Lisaks on võimalik kasutada ka traditsioonilisemaid parkimisrakendusi SMSi ja pargi.ee rakendusega.

Snabb sai alguse 2015. aastal ja praegu on selle rakenduses saadaval 98 parklat ja 101 autopesulat üle Eesti. Hetkel tegutseb Snabbi tiimis 16 liiget. Snabbi asutajate ja investorite ringi kuuluvad ka Rain Lõhmus (LHV nõukogu esimees) ja Marek Kiisa (Partner at NordicNinja VC). Täna tegutseb Snabb lisaks Eesti ja Leedu turgudele ka Uus-Meremaal, Soomes ning Poolas.