Sel nädalal tuleb põhjalikult juttu erinevatest gaasidest ning kus ja milleks neid kasutatakse – CNG, CBM, LPG, LNG… Miks on hinnad tõusuteel, palju on siin sõja roll ning millistega saab pitsitada Venemaad ja vastupidi.

Alustame aga ürituse soovitusega – nädalavahetusel toimub Laitses Youngtimer Camp. Juttu tuleb ka VW AG pommuudisest – kellele uudis, kellele loogiline, kuid vahetub kontserni tegevjuht ning Herbert Diessi aeg on ümber. Mida ta saavutas, miks aga talle nüüd ust näidati?

Räägime ka Elon Muskist – mis saab Twitterist? Miks müüb Microsofti kaasasutaja oma isiklikud investeeringud kõigis Muski firmades? Tesla avalikustas oma teise kvartali tulemused, samuti on müüdud 75% firma Bitcoini varudest – tõsi, väikse kahjumiga. Musk lubab ka (ei-tea-mitmendat korda) Cybertrucki tootmise algusaega – paneme kalendrisse kirja ja vaatame, kas seekord peab paika.

Vahepeal on Porsche teatanud, et asub tootma täiselektrilist linnamaasturit, mis on veelgi suurem kui Cayenne. Peatume ka uuel Honda Civic Type-R-il – räägime, mis saab uuendatud ja miks seda autot oodata võiks.

Nädala proovisõiduauto on Dacia Duster, nädala automõte aga puudutab soovitust suveperioodi ja hoolduste osas. Stuudios on autoajakirjanikud Veli V. Rajasaar ja Indrek Jakobson. Saadet saab kuulata allolevas pleieris. Külasta ka saate Facebooki– ja Instagrami-lehte, kust saad jooksvat infot automaailma kohta ning näha proovisõiduautodega seonduvat.