Ajaloovõltsijast hiinakeelse Wikipedia artiklite autori kohta on vähe teada: ta elab Hiinas ja kirjutas pseudonüümi „Zhemao“ all. Viimase kümne aasta jooksul on temalt ilmunud üle 200 Venemaa ajaloo käsitleva artikli – ja sadu muudel teemadel.

Mingil hetkel said teised Wikipedia autorid aru, et Zhemao kirjutistel pole ajalooga mingit pistmist ja need on puhas väljamõeldis, misjärel järgnes kasutajale keeld edaspidi artikleid kirjutada või muuta.

Zhemao pikad artiklid meenutasid ajaloolisi ilukirjanduslikke romaane ja need keskendusid olematute slaavi hõimude võitlusest, Hiina enda Qingi dünastia ametnikest ja erinevatest ajaloolistest tegelastest, keda kunagi ei eksisteerinud. Näiteks kirjutas ta artikli Moskva ja Tveri vürstiriigi sõjast aastatel 1305–1485, mida olla peetud 30 tuhande orja ning hõbedakaevanduse pärast. Autor ühendas oskuslikult tõelisi ajaloolisi fakte ja väljamõeldisi, valdas hästi Wikipedia „entsüklopeedilist“ keelt, mistõttu ei kahtlustanud keegi aastaid mitte midagi.

Pärast „paljastamist“ teatas Zhemao, et tal on juhtunu pärast kahju ja ta palub vabandust. Samas ei andnud ta mingeid selgitusi miks ta sellega tervelt kümme aastat tegeles. Ilmselt tegi ta seda lihtsalt igavusest.