Tele2 püsiinterneti suurimaks eeliseks on uus tehnoloogia. Toome valguskaabliga interneti kodudesse valguskiirusel, mis tähendab suuremat ja stabiilsemat kiirust. Samuti on meie spetsialistid hoolega välja valinud parimad seadmed, et igapäevane interneti kasutamine oleks kiire ja muretu.

Mis on teenuse hinna sees?

Tele2 pakub kõige mõistlikuma hinnaga teenust ja muret ei pea tundma ka interneti paigaldusega seotud lisatasude pärast. Lisaks sellele, et meie paketid on suurimate telekomifirmade võrdluses kõige soodsamad, ei lisandu Tele2 lahenduste hinnale paigaldus- ega liitumistasusid, samuti on lõpphinnas võimekas ruuter. Ainus, mis meist ei sõltu, on võrgu liitumistasu, kuid seda on meie kaudu võimalik tasuda ka osamaksetena.

Kuidas aru saada, kas püsiühendus on kodus olemas?

Püsiühendus on internetiühendus, mis jõuab kodudesse kaabliga. Lihtsaim võimalus selle olemasolu kontrollimiseks on vaadata oma teenusepakkuja arvel olevat infot, kust on näha, milliste teenuste eest igakuiselt maksad. Teine võimalus on oma kodus ringi vaadata: mobiilse ühenduse puhul on ruuter ühendatud vaid elektrijuhtmega, aga kui ruuter on lisaks elektrivõrgule ühendatud kaabliga, on tegemist püsiühendusega.

Mis peab kodus olema, et püsiühendusega liituda?

Selleks et Tele2 valguskaabli püsiühendust kasutada, peab kodu olema ühendatud kas Tele2 või mõne meie partneri võrguga. Ehkki oleme ehitanud palju ühendusi Tallinnas nii ärimajadele kui ka uusarendustesse ning jätkame sellega, jõuab suurem osa Tele2 püsiinternetist Eestimaa kodudesse tänu meie headele koostööpartneritele. Meie suurim partner on Enefit, kes ehitab Eestis operaatorineutraalset võrku.

Kui palju maksab Tele2 lahendus?

Tele2 pakett „Püsinett 100“ maksab 25 eurot ning suurima alla- ja üleslaadimiskiirusega pakett „Püsinett 1000“ 70 eurot. Võrdluseks: Telia samade kiirustega pakettide hinnad on vastavalt 42 ja 99 eurot kuus. Tele2 kuldne keskmine pakett ehk „Püsinett 500“ maksab 33 eurot, kuid perioodil 02.05–30.06 liitudes saab lahenduse terveks aastaks poole hinnaga ehk 16,5 euro eest kuus.

Kuidas Tele2 püsiühendusega liituda?

Tele2 püsiühendusega liitumiseks anna endast märku meie kodulehel. Seejärel võtame Sinuga ühendust ja vaatame üle, missugused lahendused just Sulle sobivad.

Kui püsiühendus mõne koduni ei ulatu, saame pakkuda piiramatut mobiilset internetilahendust.

Jaga
Kommentaarid