Selle nädala saates: linna vahel liigub ikka veel naastrehvidega autosid… ja ka Veli tunnistab, et pole patust puhas; jälle tuleb ära mainida kütusehind ja rääkida maksudest; mida aga on ameeriklastel nutta?

Positiivsema poole pealt – kätte on jõudnud suvi ning autoüritusi tuleb üha rohkem: juulis toimub Youngtimer camp; Eestis käis trobikond Dodge Vipereid; Volvo klubi korraldas järjekordse väljasõidu; misasi on aga Best Lap, kus Veli nädalavahetusel käis?

Loomulikult tuleb jutuks ka nädala Elon: sel korral on teemaks tööeetika – Musk seab teistele oma töötajatele eeskujuks hiinlased, kes karantiini ajal Tesla tehases palehigis töötasid ja tehasepõrandal magasid… Ka kontoritöötajatele oli tal sõnum: kes kaugtööd edasi teha tahab, sel pole Teslasse asja.

Scania elektriveok - üks kallimaid proovisõiduautosid, mis meie toimetuse käest läbi käinud…

Juttu on ka mitmest ideeautost, Dacia järjekordsest võtmepersonali muudatusest, Eesti maikuu automüügist ja paljust muust. Nädala proovisõiduauto oli Scania elektriveok P230, nädala automõte on aga seotud Eesti ettevõttega Wisedrive, mille kaasasutaja Norman Kolk stuudios külas käis.

Stuudios on autoajakirjanikud Veli V. Rajasaar ja Indrek Jakobson. Saadet saab kuulata allolevas pleieris. Külasta ka saate Facebooki– ja Instagrami-lehte, kust saad jooksvat infot automaailma kohta ning näha proovisõiduautodega seonduvat.

1x
00:00