50-aastane mees pöördus arsti poole, kaevates nahapunetust, tugevat löövet ja valu vasaku randme piirkonnas. Alguses oletasid arstid, et patsiendil on ekseem, kuid steroidsalvide ja antihistamiinikumide kasutamine ei aidanud ning viis kuud hiljem tuli patsient tagasi. Nahabiopsia näitas, et koed sisaldasid ainulaadseid kuldsete seintega õõnsaid struktuure, mille ümber kogunesid leukotsüüdid.

Arstid taipasid, et neil on tegemist harjastega, mis katavad röövikute ja teiste loomade keha. Patsiendile meenus, et umbes viis kuud tagasi tundus talle, nagu õunapuu otsa ronides oleks teda hammustanud putukas, samuti nägi ta puu otsas käsnkoi röövikuid.

Tavaliselt põhjustab käsnkoi harjaste puudutamine löövet, mis möödub iseenesest mõne nädala jooksul. Kuna aga harjaste tükid olid jäänud naha alla, siis viisid need kroonilise põletikuni. Seda oli võimalik ravida, süstides steroide otse kahjustuskohta.

Röövikutega seotud vigastused on haruldased, mistõttu arstid loodavad, et nende kirjeldatud juhtum muudab teiste arstide jaoks sarnaste kahjustuste puhul diagnoosi paneku lihtsamaks.