Ämblikutüdruku ema Ushu Devi ütles, et oli pärast sünnitust üllatunud selle üle, kuidas tema beebi välja näeb. Vastsündinul oli kaks üleliigset kätt ja kaks üleliigset jalga, mida ta kasutada ei saa.

Nüüd on tüdruk kahe ja poole aastane. Kuna lisajäsemed on lapse jaoks koormaks, avas Devi rahakogumise operatsiooniks, et need eemaldada. Samal ajal on hakanud tema kodulinna kogunema hinduismi järgijad, kes peavad tüdrukukest nelja käe ja elevandi peaga jumal Ganesha reinkarnatsiooniks.

Ka tüdruku 11-aastane vend on sündinud puudega. 2005. aastal sündis Indias kaheksa jäsemega tüdruk Lakshmi Tatma, kelle üleliigsed jäsemed eemaldati India kirurgide poolt ja tüdruk taastus operatsioonist hästi.

Sellised lapsed on välja arenemata ehk parasiitkaksiku tulemus. See on üliharuldane bioloogiline nähtus, mis tekib, kui ühe kaksiku loode võtab endasse vähemarenenuma. See esineb embrüonaalse arengu alguses. Parasiitkaksiku keha on vähearenenud ja asub täielikult või osaliselt teise kaksiku kehas. Selliseid lapsi sünnib harvemini kui üks miljoni sünni kohta.