Alagtusele on nimeks pandud Global Mobility Bazaar, millega VIA plaanid näevad ette partnerlust 15 hiina arvutivalmistajaga, kes ehitaksid arvuteid milles on konkurentidest madalama hinnaga C7-M kibistikust, Nano protsesorist ja Windows XP-st koosnev lahendus. Välja võib tuua selle, et algatuses on oma osa ka Microsoftil, kes pakub „rikkalikku mobiilset arvutikogemust, mis põhineb tuttaval Windows XP kasutajaliidesel“. Teised osalised on veel Bios’e ehitaja American Megatrends ja mälutootja SanDisc. GMB initsiatiiv haarab tootesegmenti alates 7 tollistest kuni 15 tolliste sülearvutiteni ja VIA üritab viia oma lahendused võimalikult laiale turule.

Eriti tõstis VIA esile võimaluse, et nende poolt pakutav odav kolmiklahendus võimaldab telekomiettevõtetel soodsalt pakkuda netbooke subsideerituna oma klientidele koos mobiilse interneti pakettidega.

VIA kinnitas, et peatselt on välja tulemas ka esimene uue Nano protsessoriga Mini-ITX emaplaadilahendus. VB80001 emaplaadikomplekt sisaldab 1,6 GHz 64-bitist Nano protsessorit, kahte mälupesa kuni 4GB DDR2 mäludele (533MHz või 667MHz), Gigabit Ethernet võrgukaarti ja kahte 3GB/s SATA porti. Emaplaadile on integreeritud VIA Chrome9 graafika, lisaks 16 kanaliga PCIe pesa eraldiseisvale graafikakaardile. Olemas on mini-PCI pesa lisakaartide tarbeks (n Bluetooth). Tagaküljel leiab nii USB, audio kui muud vajalikud ühendused.