Apple Watch
Kui esialgsed mõtted antud toote kohta olid suhteliselt külmad, siis peale tutvumist on nad vägagi soojaks muutunud. Ajanäitamisega suudab antud nutikell väga hästi hakkama saada ning temaga kaasa käivad nutilahendused muudavad seadme eriliseks. Apple Watch-i puhul on kõik lahendused väga hästi läbi mõeldud ning muudetud vägagi kasutajasõbralikuks. Nimelt suudab antud kell sulle kuvada info, mis toimub sinu kalendris, e-mailides ning märkemetes. Lisaks on sul võimalik antud kella kaudu võtta vastu sissetulevaid kõnesid ning jälgida oma tervist — nutikell möödab südame löögisagedust ning hoiab silma peal su liikumistel, et oleksid piisavalt tervislik. Tegelikuses on neid omadusi, mida kell suudab teha, lõputult. Loe pikemat ülevaadet Apple Watchi kohta SIIT.

Huawei Watch
AMLOED ekraaniga ja safiir-kristallist klaasiga nutikell on üks ilusamaid, mida me näinud oleme. Tegemist on Androidi põhjal töötava „premium“ klassi tootega, mis ei näe kohe üldse välja kui nutikell. Pigem meenutab ta tavalist klassikalist seieritega käekella! Loe täpsemat ülavaadet antud kellast SIIT.

Garmin Vivosmart Activity Tracker
Tegemist on minimalistliku spordikellaga, mis pigem meenutab käevõru kui käekella. Siiski on selle ilusa kesta alla ära peidetud nutikas sisu! Info kuvamine on küll veidi tagasihoidlikum kui teistel nutikelladel, kuid ajab ilusti asja ära. Vaata Garmini nutivõru ülevaadet SIIT.

Polar M400 HR
Tegemist on spordilembelise nutikellaga! Siin ei ole aluseks võetud aja näitamine ning selle ümber keerlevad funktsioonid (kuigi ta suudab ka neid kuvada ning teha!) vaid hoopis kehalise aktiivsuse jälgimine. Vaata Elementro täpsemat ülevaadet Polari spordikellast SIIT.

Jaga
Kommentaarid