Wrangler Rubicom mudel võitis “4-Wheel & Off-Road” ajakirja Aasta 4x4 auto tiitli. Antud ajakirja antakse välja juba 25ndat aastat ning on nelikveofanaatikute lemmik USA-s, öeldakse pressiteates.

Wrangler edestas kõiki oma kaheksat konkurenti peaaegu igas kategoorias, kus 1500 km. pikkusel teekonnal testiti kõikide autode vedrustust, mootoreid, käiguvahetussüsteeme ning veoskeeme. Autodega sõideti nii linnatänavatel, kruusateedel, kõrbedüünides kui ka kivistel mägiradadel. Valimiskriteeriumiteks olid lisaks tehnilistele omadustele ja dünaamikale ka turvavarustus ning autode sise- ja väliskujundus.

Teise tiitli pälvis Wrangler Rubicom “Four wheeler” aasta maasturi valimisel. Antud ajakirja antakse USA-s välja aastast 1974 ning sellel aastal osales valimisel 7 uut SUV segmendi autot. Ka selles testis pandi autod proovile 1500 km teekonnal ning hinnati analoogseid omadusi, mis ka “4-Wheel & Off-Road” testis. Wrangler edestas ka siin kõiki oma konkurente ning talle omistati ajakirja nimest tuletatud “Four wheeler 2007”-tiitel.

Wrangler Unlimitedi tunnustati aga ajakirja “Popular Science” 19ndat korda toimunud “Parim uus toode (“Best of What’s New”) konkursil. Selles ajakirjas hinnatakse iga aasta tuhandeid uudistooteid ja tehnoloogiaid. 100 parimat selekteeritakse välja 10 eri kategoorias, kaasaarvatud ka autondus. Sellel aastal oli Wrangler tänu oma uuendustele ka 10 parima auto seas.

Käesoleval aastal tähistab Jeep oma 65ndat sünnipäeva. Aastal 1941 tarnis Willys-Overland USA armeele 1500 kerget sõjaväeautot nimega Willys Quad. Samas hakati neid peagi Jeepideks kutsuma ning Teise Maailmasõja ajal toodeti neid kokku üle 368000 ühiku.

Jeepi müük maailmas kasvas eelmisel aastal võrreldes aastaga 2004 12%, kui kokku müüdi 476532 Jeep kaubamärki kandnud sõidukit.

Eestisse jõuab uus Wrangler müügile nii 2- kui 4-ukselise versioonina 2007 aasta märtsis.