Uues Combos on ühendatud sõiduauto mugavus hea kaubiku mahutavusega ning ta peaks olema heaks töövahendiks just väikevedude tegijatele, kinnitas ETAle Ascar Tallinna turundusjuht Liisu Schmalz. Konkurentidest erineb uus Opel Combo pikima teljevahe poolest ja üheks olulisemaks peetakse pagasiruumi liigendust, mis võimaldab transportida ka pikemaid, kuni 2,7 meetri pikkuseid esemeid

Uus 3200 liitrise kaubaruumi mahuga kaubik tuleb müügile kahe erineva mootoriga, 1,6liitrise bensiinimootori ja 1,7liitrise turbodiisliga DI. Sealjuures on diiselmootoriga varianti võimalus saada ka suurendatud kandejõuga. Kui tavalisel Combol on see 520 kilogrammi, siis suurendatud kandejõuga mudelile tohib peale laadida kuni 735 kilogrammi kaupa. Lisaks oma kaubaruumis olevale kaubale võib uus kaubik vedada ka kuni 1200kilogrammise massiga haagist.

Muidugi on ka uuel Opel Combol laadimist kergemaks muutvad külgmised lükanduksed.

Opel Combole kuuluvad külgmised lükanduksed, mis teevad laadimise eriti mugavaks, sest kaubaruumi mahtu on kuni 3.200liitrit, kandejõudu kuni 735kg ja lisaks sellele võib haagisemass olla kuni 1.200 kilogrammi.

Ascar Tallinnas peaks uus Opel Combo olema müügil kahe nädala pärast.