Tegemist on täiesti uue autoga, kirjutab Auto, Motor und Sport. Auto saab endale uue disaini ja alusvankri. Uue Audi A6 ehitamisel kasutatakse võimalikult palju alumiiniumi - sellest metallist tehakse enamik kerest ja alusvankrist. Auto kere on disainitud sportlikus stiilis ja ta hakkab paljus sarnanema uue põlvkonna Audi A8. Traditsiooni kohaselt tuleb uue Audi A6 mudeliteritta ka universaal, mis tuleb müügile pool aastat sedaanist hiljem. Kuna tegemist on sportliku universaaliga, siis saab vastava kujunduse ka auto tagaosa.

Uus mudel saab endale reguleeritava pneumovedrustuse ja terve rivi V6 ja V8 bensiinimootoreid. Uuele autole on kavandatud ka 200 hobujõuline turbodiisel. Audi A6 tippversioon, mis traditsiooni kohaselt saab tähise Audi RS6, varustatakse aga 10silindrilise ligi 500 hobujõulise mootoriga ja peaks sellega pakkuma konkurentsi 5-seeria BMW tippmudelitele ning Mercedes AMGle.

Veel enne uue Audi A6 esmaesitlust on firma aga lubanud mõnel eelseisval autonäitusel demonstreerida uue auto kontseptsioonivarianti.