Tõime alguses välja, et tegemist on eestlaste jaoks „veel“ suhteliselt tundmatu brändiga. Elementro on enam kui kindel, et TrekStor tooted (tahvlid, mp3 mängijad, miniPC-d, andmekandjad jms) on peatselt igale eestlasele teada. Seda just põhjusel, et TrekStor on suutnud oma toodete puhul kokku panna kvaliteedi ja mõistliku hinna. Enam ei pea tahvli jaoks paari kuu palka kõrvale panema — saab ka soodsamalt!

Tegemist on 10.1-tollise Full HD Androidi operatsioonisüsteemi põhjal töötav tahvelarvutiga, millel on kasutusel Intel Atom Z2580 protsessor kiirusega 2GHz, mida omakorda toetab 1GB RAM-i. Esiteks tähendavad need numbrid seda, tegemist on piisavalt võimeka riistvaraga jooksutamaks HD filme, striimida, mängida mänge, surfida internetis jms. Teiseks — võimast tahvelarvutit on võimalik soetada kordades odavama hinnaga kui praegused ning peaaegu samaväärse riistvaraga „lipulaevad“.

Lisaks on tahvlil kasutusel stereo kõlarid, 5-megapiksline autofookusega tagakaamera (lisaks 2MP esikaamera), 16GB mälu, microSD/SDHC pesa (võimalus suurendada mälu 32GB võrra), micro-USB pesa, WiFi, Bluetooth, G-sensor jpt. Korpuse puhul on kasutusel alumiinium ja kvaliteetne plastik.

Elementro soovitab seda tahvelarvutit just neile, kes ei otsi konkreetset brändi, vaid toodet, mis oleks mõistliku hinnaga ning võimas! Vaata lähemalt spetsifikatsioone ning Elementro pakkumist antud tootele SIIT

Jaga
Kommentaarid