Viimasel ajal on sotsiaalvõrgustiku valdkonnas tekkinud uus liik äppe, mille eesmärgiks on Sinu piltide kasutamisõiguseid müüa. Ehk lisaks peamistele sotsiaalportaalidele (Facebook, Instagram, Twitter) lisa oma foto ka näiteks Snapwire’sse! Tegemist on tasuta äppiga, tuleb vaid registreeruda ning oma portfoolio luua. Kui mõnele isikule (või hoopis firmale) meeldib sinu tehtud klõps, on tal võimalus selle kasutamisõigused Sinult osta. Tegelikult on neid äppe rohkem ja siinkohal teeme neist ülevaate

Snapwire (iOS, Android)

Snapwire kaudu on võimalus raha teenida kahel viisil. Esimene neist on kolmandate osaliste tekitatud võistlus-väljakutse. Ettevõtted kirjeldavad kategooriaid, mis stiilis või millest nad pilte soovivad (näiteks „Lemmikloomad“, „Loodus“ jne) ning Sinu ülesandeks jääbki klõps teha ja see ülesse laadida Snapwire´i Kasutamisõiguse võidab pilt (või pildid), mis teenib enim „Like“ teistelt kasutajatelt!

Kui eelnev väljakutse ja kategooriatesse surumine pole Sinu jaoks, siis teise võimalusena pakub äpp lihtsalt porfoolio loomist. Lisad sinna pildid, mille oled ühel või teisel viisil uhke, ning oota millal mõni firma nende kasutamisõigust soovib omandada.

Clashot (iOS, Android)

Clashot on mõeldud vabale hingele! Siin ei ole kategooriate kaupa võistlusi ja mingeid piiranguid. Lihtsalt klõpsi inspireerivaid pilte ning lae üles! Kasutajad saavad pilte hinnata ning kasutamisõiguste eest pakkumisi teha. Clashot teeb vahetevahel ka kampaaniaid, kus firmad võivad maksta Su pildi eest kuni 50 dollarit. Pole paha!

Stylinity (iOS, Android)

Stylnity — midagi inimestele, kes käivad moega käsikäes. Tee endast selfie, lae ülesse ning lisa oma outfiti triipkood või toote link. Sellisel viisil saavad inimesed sind imetleda, hinnata ja näha kust Su outfit pärit on. Sa teenid punkte kui inimene ostab endale sama toote sinu konto vahendusel! Süsteem on veidi keerulisem, kuid lõpuks saad oma punktid vahetada kas raha või mõne teise toote vastu.

Scoopshot (iOS, Android)

Scoopshot toimib sarnaselt Snapwire’le, kuid antud äppis saad Sa vastavalt töömahule pildile ise hinna määrata, mis selle tegemiseks kulus.

Twenty20 (iOS)

Twenty20 oli digitaalsete piltide ilmutamisega tegelev ettevõte. Kolm aastat pidevat arendust ning tulemuseks „maailma suurim kasutajate poolt loodud pildipank“. Klientideks on tuntud brändid, kes otsivad autentseid fotosid oma kampaaniate jaoks. Müügitulu on 10-50 dollarit ühe kasutamisõiguse eest ning see läheb jagamisele Twenty20-ga.

Kokkuvõtlikult, pane oma fotod raha teenima! Vali meie pakutavate telefonide seast enda lemmik, tee fotosid ning teeni rendimakse tagasi! Elementro mobiiltelefonide valiku leiad SIIT.

Jaga
Kommentaarid