Lisaks räägime saates taas Eesti autoturust, suuresti perspektiividest, mis aruteludes eelmise saate kuulajate ja kommenteerijatega välja koorusid. Tundub, et praegu pole asjad automüüjatel veel ülemäära hullud, aga see on loomulikult vana rasva peal liu laskmine. Samuti vaatleme korraks kindlustuste olukorda - nendel muidugi praegu probleeme ei ole, asjad on pigem lausa ülemäära hästi.

Räägime ka Volvo elektriautode divisjoni Polestari uusimast sõidumasinast Polestar Precept. See tekitab küsimuse - kuidas on võimalik, et elektriautode turg üldisele suundumusele linnamaastureid vorpida niivõrd vastu ujub ning kaunid kupeed või sedaanid on selles turuosas täiesti okei nähtus?

Taustaks räägib Veli sellest, milline on tegelikult autoajakirjaniku elu - kuidas sünnivad ülevaated, mis vahe on arvustusel ja sisuturundusel ning arutab, kuidas tema end lugeja jalavarjudesse asetab. Valearusaamasid selles vallas on palju - kuidas (auto)ajakirjanikud tegelikult oma tööd teevad?

Lõppeks räägime tärkavast kevadest - loomad, linnud ja kõik muud olendid on taas ärkamas ja seega ka teedele jõudmas. Vaatleme liikluspiiranguid ja anname pisut nõu, kuidas mitte rändavaid konnasid lömaks sõita.

Saadet saad kuulata allolevast pleierist või oma meeldivast keskkonnast (Soundcloudist, Spotifyst, Apple Podcastsist ja mujalt).

1x
00:00