Lekkest lähtub, et suure tõenäosusega ei saa uudset akutehnoloogiat kasutav telefon olema Note ega S-seeria lipulaev, vastasel juhul riskiks Samsung tehnoloogia ebaõnnestumise korral lipulaevade mainega. Hetkel on teada see, et Samsung tahab, et vähemalt üks selline telefonimudel lähiaastatel tehastest välja tuleks, kuid neid võib olla ka rohkem.

Grafeenakud on telefonitehnoloogiate kohapealt suur samm edasi, kuna võimaldavad veelgi suuremaid laadimiskiirusi. Kuigi praeguste testide kohaselt on Samsung suutnud välja töötada akud, mille saab tunniga täiesti täis laadida, kiireneks tehnoloogia edasisel arendamisel laadimine tõenäoliselt veelgi.

Samsung viitas juba 2017. aastal, et tegeleb grafeenist akude arendamisega ning teatas toona, et on saavutanud laadimiskiirused, mis on tavaakudest vähemalt viis korda kõrgemad. Lisaks sellele on grafeenakud kergemad, säilivad aja jooksul paremini ning ei muutu ka laadides nii kuumaks kui liitium-ioon akud.

Blassi sõnul takistab Samsungit hetkel grafeenist akulahendusi telefonidesse toomast see, et nende mahutavus on veel hetkel liiga väike. Samuti on grafeenist akude tootmine veel liialt kallis, et majanduslikult ära tasuda.