Elisa erakliendiüksuse juht Andrus Hiiepuu ütles, et ettevaatamise teenus tuuakse turule praeguste eesmärkide tuules - kui siiani on keskendutud järelvaatamise paremaks tegemisele ja sisu paremale leidmisele, siis nüüd lisandub sinna ettevaatamine.

"Praktikas tähendab see seda, et Elisa elamuse kliendid saavad võimaluse hakata vaatama ette hittsarjasid ja oluliselt varem, kui teised kliendid," selgitas Hiiepuu. Praeguseks on selles osas kokku lepitud TV3-ga, kuid läbirääkimised käivad ka teiste telekanalitega.

"Kui ma satun mõne hea seriaali peale, tahan selle kohe lõpuni vaadata - see on see mentaliteet, mis paljusid meie kliente ja inimesi maailmas valdab," selgitas Elisa TV teenuste juht Silver Soomre uue teenuse loomise tagamaid.

Tänasest on võimalik ette vaadata nelja seriaali: valikus on "Võlakütid", "Kaks kanget", "Kättemaksukontor" ja "Lõks".

Omaseriaalid nii Eestist kui ka Soomest

Lisaks ettevaatamise teenuse loomisele teatas Elisa, et hakkab Eestis näitama ettevõtte enda toodetud sisu. Kõigepealt tuuakse omasisu ekraanidele Soome emafirma toodangust, kes on kokku tootnud juba 14 sarja, kuid pikemas perspektiivis hakatakse sarju tegema ka Eestis.

"Juba tänasest on Elisa elamuse keskkonnas saadaval kolm meie enda toodetud sarja - "Kuulid", "Ivalo" ja "Kõik patud," ütles Elisa sisuhankejuht Toomas Ili.

Mis puudutab esimest Eesti sarja, siis ka selle esimesed episoodid on juba valmimas - toodetuna kahasse Rahvusringhäälinguga.

Rasmus Kagge juhitud "Üle noatera" pakub alternatiivlahendusi, kuidas oleks võinud suured ajaloosündmused Eestis hoopis teistmoodi lõppeda. Esimene osa räägib 1993. aasta Narva referendumist.

"Eesti vaatajale meeldib vaadata hästi jutustatud lugusid elust enesest," selgitas Ili, miks otsustati esimese sarja puhul just dokumentaalfiktsiooni kasuks.