Austraalias mindi just suveajale ning paljud sealsed kasutajad on teada andnud, et nende kellad on seetõttu tõsiselt tõrkuma hakanud, vahendab 9to5Mac. Kasutajate sõnul hakkab seade end pidevalt taaskäivitama. Tõenäoliselt on probleemiks uus kasutajaliides, mis näitab inimese tegevust viimase 24 tunni jooksul. Kuna sinna tuleb aga juurde üks lisatund, läheb süsteem segi ning hakkab end taaskäivitama.

Selleks, et probleemist vabaneda, peavad kasutajad õnneks ootama ainult järgmise päevani - kui süsteem nulli läheb, toimib kõik uuesti nii nagu peab. Teine võimalus on funktsioon enda iPhone'ilt välja lülitada.

Euroopa ja Ameerika lähevad suveajale alles mitme nädala pärast, seega on Apple'il aega enda peamiste turgude tarvis probleemile lahendus välja mõelda.

Ka varasemalt on Apple'il suve- ja talveajaga probleeme olnud. iOS-i alguspäevadel oli probleeme äratustega ja valede kellaaegadega kalendrirakenduses. iOS 9. versiooni uuendus lülitas mitmete inimeste äratused välja ning iOS 11.1.2. jooksutas iPhone'id kokku, kui need jõudsid eelmise aasta teisel septembril kella 00:15 peale.