Amfiibsoomukid kuuluvad Indoneesia merejalaväelaste ehk Korps Mariniri relvastusse. Arvestades, et Indoneesia piires on tervelt 17 508 suuremat ja väiksemat saart, on niisuguste sõidukite kasutamine igati põhjendatud.

Pildil plartsatavad merre soomukid nimega LVTP-7 (Landing Vehicle, Tracked, Personnel-7). LVTP-7 on tänapäeval USA merejalaväelaste käsutuses oleva AAV-7/A1 (Assault Amphibious Vehicle) vanem versioon. Selle meeskond on kolmeliikmeline, see võib peale võtta 18 täisvarustuses sõdurit ning need näiteks laevalt kaldale toimetada.

Nagu videost näha, on LVTP-7 võimeline ka vanaks heaks "kõhukaks". Ehkki videos on hüpe tehtud puhtalt efekti pärast, ei saa selline sooritus masina alumiiniumist kerele ja vedrustusele kuigi hästi mõjuda, nendib Popular Mechanics. Lisaks pääseb sellise võimsa plartsatusega korrodeeriv merevesi igasse õnarusse ja prakku, mis tähendab, et sõiduk tuleb mageda veega üle pesta ja katta spetsiaalse kaitsekihiga.

Arvata võib, et ka sõiduki juht lendas sellise hüppe peale LVTP-7 kabiinis ringi nagu pinksipall. Arvestades, et erinevalt pehme sisustusega sõiduautost on sõjasõiduki sisustus märksa metalsem, võis mees mõned korralikud muhud saada.

Lisaks on hüpe hea võimalus üks lintidest ratastelt maha saada ja kui see merepõhja vajub, on õngitsemisega tükk tegemist. Aga vaatepilt on efektne!