Neljapäeva õhtul leidsid kohalikud elanikud Leisi vallas Triigi külast tee äärest magava mehe. Telefoni teel teate saanud Leisi komando pealik Peeter Rumm korjas purjus mehe üles ja toimetas ta sadamahoonesse sooja.

"Tõenäoliselt hoiti ära inimese külmumine. Kui mees oleks veel pool tundi seal maganud, oleks võinud temaga juba ükskõik mida juhtuda, alates sõrmede või varvaste külmumisest," tõdes Saaremaa päästeteenistuse direktori asetäitja Margus Lindmäe.

PS: Foto on illustratiivne ning härrasmees osutab hoopis veetlevale naisterahvale mitte hädasolija peale. Kui sa januned tõsiseltvõetavate faktide järele, siis tule ajalukku. Ajaloomuuseumi sajandinäitus „Minu vaba riik“ Maarjamäel on avatud.

Ajaloomuuseumi sajandiuudised näitavad huumorivõtmes, et kõikvõimalikud ajalootõlgendused pole veel päris ajalugu. Seeläbi toetame vaimukalt meie enda vabariigi ajalookäsitlust ja kutsume nii noori kui vanu sellega tutvuma.

Forte koostöörubriik Eesti Ajaloomuusemiga toob Maarjamäe vastavatud muuseumikompleksi avamise puhul teieni põnevad lood ning unikaalsed leiud kogude varasalvest! Kõik lood leiad SIIT!