On muidugi iseküsimus, kui palju inimene sellest reaalselt võidab, et iga suvaline ese interneti teel serveritega andmevahetust peab. Kuid mis teha. Progressi vastu ei saa.

Hiljuti jäi Fortele silma siiski üks leiutis, mille nutikamaks muutmine tundub päris hea idee, kuigi ka praegused variandid täitsa lahedad on.

See leiutis on vana hea kümblusseade dušš, mis on toote U by Moen kujul piisavalt nutikas, et kasutaja eelistatavat veetemperatuuri meeles hoida. Väike asi... aga muudab elu taas veidi mugavamaks.

U by Moen suudab meeles hoida kuni 12 eri kasutajat ja veevoolu saab nupuvajutusega nii seisata kui ka taastada. Väga mugav!

Asja juurde käib 5-tolline LCD-ekraan, mis kuvab veetemperatuuri või aega. Inimeste tervise huvides saab veetemperatuur jääda vahemikku 60-120 kraadi Fahrenheiti järgi (16-49 Celsiuse järgi).

Kuna U by Moen on nutikas ehk tegeleb interneti teel andmevahetusega, siis saab selle wifi võrku ühendada ja seda mobiiliäpiga eemalt juhtida.

(Foto: tootja)

Tootja seadis süsteemi igaks juhuks selliseks, et dušši saab eemalt juhtida ainult siis, kui kasutaja läheduses viibib. Viimast kontrollitakse tõenäoliselt selle järgi, kas nutiseade viib koduseks märgitud võrgus või mitte.

Hind on nii kõrge, et mingit impulssostu sellest ei kujune. Kahe otsikuga variandi tootja soovitatud hind on 1225 dollarit, nelja otsaga variandil 2265. Ehk siis umbes 1140 ja 2110 eurot.