Kuigi tänapäeval armastatakse kõike seksikaks pidada, siis antud auto juhul tõepoolest loodan, et sellega tegu polnud. Surmahirmust käib asi samuti kauge kaarega mööda – Juke´i ideeauto on vaieldamatult loodud kire ja mõnuga ning mingistki hirmust rääkimine oleks selge overkill.

Tõepoolest, päris raske on aru saada, mis Nissani inimeste päid külastas, et tuldi välja ideega GT-Ri 3,8liitrine twin-turbo V6 pisikese Juke kapoti alla mahutada. Igal juhul 2010. aastal sellist 485hobujõulist sõidukit avalikkusele presenteeriti. Neid valmistati 2 eksemplari: üks vasakul, teine paremal asuva rooliga. Kui näitamise järg jõudis Araabiamaadesse, siis nõutas üks sealne šeik endale samuti kaht eksemplari. Niisiis, kokku valmis neid 4 autot.

GT-R aga on samuti oma arengus edasi liikumas ning Nissani tuuningfirma Nismo timmis selle tippversiooni juba 600hobujõuliseks. Ning taas tuldi mõttele uus jõuallikas ka Juke peal ära proovida. Ja voila – Juke R 2.0 sai veelgi kiirem, veelgi ekstreemsem. Ja seda valmis vaid üks eksemplar.
Loe edasi siit