Ka suursugune Apple pole erand ning neile omaselt tulevad nad korra aastas uute mudelitega välja. Tänavune esimene ametlik üritus toimub 21. märtsil ning mida lähemal see päev on, seda rohkem spekulatsioone on liikvele aetud. Vaatamegi, millised on kõige tõenäolisemad tooted, millega välja tullakse.

Apple iPhone 5se (iPhone 6c/iPhone mini)

Läbi aegade on kurdetud, et kõik telefonid kipuvad minema liiga suureks. Virinat on olnud palju ning seoses kuulujuttudega on välja toodud, et Apple esitleb iPhone 5 (või 5s) suurusega 4-tollist telefoni. Välimuse poolelt midagi eriti innovatiivset ei ole loota — meenutama peaks ta endist iPhone 5-te, millele on veidi uuematelt mudelitelt tuttavad kumerust juurde toodud. Põhiline uuendus seisneb telefoni „südames“ — kasutusele on kõigi eelduste kohaselt võetud uus A9 kiibistik, Touch ID (iPhone 5-l puudus), 12 megapiksline kaamera, Apple Pay tugi, tunduvalt mahukam aku jne.

Apple iPhone 7 ja iPhone 7s

Antud toote puhul on tegemist Apple lipulaevaga. Kuulujutte on seetõttu ka kõvasti rohkem. Kindlad ei olda ka selles, kas Apple toob antud telefoni avalikkuse ette Märtsis või alles Septembris (Apple-l on välja kujunenud kaks meediaüritust aastas, kus avalikustatakse iPhone, iPad, iPod, Watch, iMac, MacBook jpt. tooteid). Kuulduste järgi puudub telefonil kõrvaklapi auk, kasutusel on kahe objektiiviga kaamera, võimsam riistvara ning suuremad mälumahud. Disaini poolelt ei ole ette näha erilisi muudatusi — sarnane on ta iPhone 6 seeria telefonidele, kuid väidetavalt on kaamera seekord telefoni korpusega ühel tasandil. Samas teised räägivad, et see ei kao kuhugi, kuna kasutusele tuleb kahe objektiiviga kaamera, mis on füüsiliselt lihtsalt suurem kui telefoni enda korpus. Ühes, milles peaaegu kindlad ollakse, on telefoni õhemaks muutumine ning juhtmevaba laadimise võimalus.

Tuletame meelde, et kõik eelnev on puhtalt kuulujuttude tasandil ning ei pretendeeri absoluutsele tõele. Üht saame aga kinnitada — Elementrost leiab parimad pakkumised olemasolevatele Apple toodetele! Vaata lähemalt SIIT

Jaga
Kommentaarid