Viimase aasta jooksul on kõikvõimalikud nutikellad, nutivõrud ja ka teised fitness „nuti“ seadmed jälle pildile tulnud. Üheks peamiseks põhjuseks on Apple Watch, mida tutvustati 2015. aasta kevadel suuremale üldsusele. Pärast seda on kõik suuremad konkurendid (kui ka väiksemad) pead püsti tõstnud ning tulnud oma nutikate fitness seadmetega turule.

Garmin, kes on peamiselt tuntud GPS seadmete tootjana, on tegelenud nutikate käekelladega juba ammu enne „õunatoote“ turule tulemisega. Garmin Vivosmart Activity Tracker puhul on tegemist tegelikult rohkem fitness seadmega, kui nutika käekellaga. Sellest on ka nimi „nutivõru“ on tingitud.

Esmane tutvumine antud seadmega võib tekitada segadust — füüsiline ekraan ning ka nupud puuduvad. Koheselt tekib küsimus, et „Kas tõesti on tegemist mõne seadmega, mis käib kasutajaga kaasas ning kogu info on loetav ainult nutitelefoni ekraanilt?“. Õnneks mitte! Garmini disaini eest vastutav osakond on suutnud valmis ehitada võimalikult minimalistliku toote. Puutetundlik ekraan on peidetud õhukese kummikihi alla, mis aktiveerub topeltpuudustusel või käe tõstmisel näo ette. OLED ekraanile on võimalik kuvada kellaaega, kalendrit, läbitud vahemaad, põletatud kaloreid, ning ka trenni eesmärgi saavutamise kulgu. Kui seade ühendada südamelöögi lugejaga või jalgrattal oleva sensoriga, siis suudab nutivõri kuvada ka südemalööke kui ka jalgratta kiirust.

Kui nutivõru enda funktsioonid on suhteliselt levinud ning mitte eriti innovatiivsed, siis alles telefoniga ühendamisel ärkab antud seade ellu. Garmin Vivosmart Activity Tracker muutub nutitelefoni käepikenduseks, mille abil on võimalik kontrollida telefoni funktsioone. Vivosmart suudab kasutajale kuvada sissetulevaid kõnesid, e-maile, SMS-e ja kalendrit. Samuti on võimalik kontrollida telefonist tulevat muusikat jpm. Lisaks on Garminil oma äpp, mis kuvab kõik sinu fitness info.

Vivosmart Activity Tracker on mõeldud sportlikule inimesele kes soovib ülevaadet oma tegevustest. Aku pikk vastupidavus (kuni 1 nädal) ning veekindel korpus (kuni 50m) võimaldab minna nii pikale matkale kui ka triatlonile.

Tutvu lähemalt Garmin Vivosmart Acitivity Tracker-ga ning selle soetamisvõimalustega Elementro kodulehelt.

Jaga
Kommentaarid