Teenus kannab nime Here on Biz; see on põhimõtteliselt sotsiaalvõrgustik, millele pääseb ligi spetsiaalse nutiseadme-rakenduse kaudu, mis tuleb oma LinkedIni kontoga siduda.

Asja uudsus seisneb faktis, et HoB on esimese sotsiaalvõrgustikuna loodud just lennureisijatele ja lennu ajal kasutamiseks.

Gogo lennuki-WiFi võrku kasutav rakendus on mõeldud ärikasutajatele – töö asjus kuhugi lendajatele –, kes tahavad teiste omasugustega suhelda. Seda nii pardakaaslaste, sihtkohas viibijate või teiste Virgin America lennuki pardal viibijate hulgas, kes hetkel õhus.

Kes tahab privaatsust, võib piirata oma nähtavust teistele äpikasutajatele – või end üldse nähtamatuks teha. Sellega tühistatakse muidugi tähtis osa Here on Bizil funktsionaalsusest, aga kasutaja soov on seadus!

Sellise teenuse vajalikkus kasutaja seisukohast jääb segaseks, eriti kuna Virgin America pakub juba alates möödunud aprillist ka rafineeritumaid viise lennukaaslastega flirtimiseks.

Here on Bizi koduleht on leidnud selle tutvustamiseks siiski palju müüvama vormi kui mina: vajalik äpp äriinimestele, mis toob kõik teie tööalased kontaktid ühte äppi kokku. Näed ruttu, kes su tuttavatest on su lähedal, omad ülevaadet, kuhu keegi reisib, saad tutvuda uue huvitavate kolleegidega su läheduses.

Here on Biz on mõeldud Apple'i nutiseadmete kasutajale.