Graph Searchiks nimetab sotsiaalvõrgustik oma uut otsingumootorit. Erinevalt Google'st, mis leiab veebilehekülgi, on see Facebooki leiutis mõeldud inimeste otsimiseks. Ja inimesi on Facebooki võrgustikus juba ligi miljard.

Nupumees Tom Scott pani aga püsti eraldi lehekülje, kuhu on kogutud näiteid Facebooki inimotsingu kõige kohatumatest tulemustest. Lükkides otsingusse erinevaid parameetreid on võimalik leida näiteks Teheranis elavad moslemimehed, kes ka huvituvad teistest meestest.

Samuti leiab otsing kohe üles Itaalias elavad katoliiklaste emad, kes on "like"-nuppu vajutanud Durexi kondoomide lehel. Humoorikas otsing toob aga välja karriroogi armastavad inglise Kaitseliidu liikmed, keda mõned muidu peavad võõravastasteks. Muidugi leiab imelihtsalt ka üles vallalised naised, kes elavad otsija ümbruses ning kes huvituvad meestest ja purjutamisest.

Graph Search aitab leida ka poliitiliselt konfliktsete huvidega kasutajaid. Näiteks toob otsing lagedale inimesed, kes elavad Hiinas ja kellele meeldib Falun Gong. Tegu on Hiinas keelustatud vaimse liikumisega, mille järgijatest on Wikipedia andmetel tapetud ligi 2700 inimest ja üle 100 000 on saadetud sunnitöölaagritesse. Seepärast ongi satiirikute sõnul Facebook Graph Search leiutis, mis diktaatoritele ilmselt väga meeldib.

Eesti Facebooki kasutajatele pole Graph Search veel avatud, kuid igaüks saab end ootejärjekorda seada.