McAfee koostab seda edetabelit juba neljandat aastat, eelmine esikohale tulija oli Jessica Biel, samuti filmitäht. Mõlemad on (olnud) ka poptäht Justin Timberlake'i tüdruksõbrad.

McAfee Ohtlikeimate Kuulsuste uuringu põhjal tasub filmitähtede ja modellide otsingute puhul eriti hoolikas olla, poliitikad nagu Sarah Palin ja Barack Obama kuuluvad aga turvalisimate nimede sekka. Nemad jõudsid vaevu esiviiekümnesse.

See on tavaline, et küberkurjategijad püüavad kuulsustega meelitada, et mitte paha aimav video- või pildiotsija kuskil hiireklõpsu sooritaks või andmeid sisestaks.

Kuulsustega seotud kirjeldatud netiohud on tänavu veidi vähenenud, aga pahalastel on tekkinud ka uusi kavalamaid trikke. Nad peidavad näiteks pahavara "pisikestesse" kohtadesse nagu lühendatud internetiaadressid, mida saab mugavalt sotsiaalvõrkudes levitada.

Cameron Diaziga seotud otsingud annavad McAfee andmetel 10protsendilise võimaluse pahatahtlikule saidile sattuda. St saidile, millelt on leitud võrguohte nagu nuhkvara, reklaamvara, phishing- ehk õngitsemiskatseid, spämmi, viiruseid jm.

Tänavused ohtlikeimad: Cameron Diaz (üldine risk 10%), Julia Roberts (9%), Jessica Biel (9%), Gisele Bündchen, Brad Pitt, Adriana Lima, Jennifer Love Hewitt ja Nicole Kidman, Tom Cruise, Heidi Klum ja Penelope Cruz, Anna Paquin. McAfee väljastatud lugu mainis üldtõenäosust ainult esikolmiku puhul. Esikümnes on tegelikult 12 isikut, sest seitsmendat ja üheksandat positsiooni jagavad kaks isikut.