Yanko Design lõi ka hiljuti meediast läbi jooksnud kolmerattalise BMW BlueDynamics luksusjahi. Põhjuses, miks Peugeot Globule sellist dünaamikat omab, on kindlasti peidus ka midagi muud kui vaid soov mugavamalt kitsast tänavast läbi pääseda. Ja ongi - soov mugavamalt sõidukit 1,3x1,3-meetrisele ruudule üheks torniks parkida!

Igas neljas sektsioonis on oma elektrimootor. Kogu „roomajat" katab polümeerist kiht, esimesed ja tagumised laternad on pehmed ning muudavad kuju. Ahmad Filizi disainitud neli ühikut pakuvad istujaile piisavalt ruumi ning vastavalt pere suurusele saab neid koosseisu lihtsalt rohkem või vähem lülitada.

Iga reisija saab enda sõna otsese mõttes personaalses sfääris nautida taolist tehnoloogia võimaldatud isoleeritust, millist tänapäeva inimene elukeskkonnana ette kujutab - segamatult filmi vaadata või Playstationiga mängida. Ehk isegi teha tööd ja pidada videokonverentse, ilma, et kõrvalkapslites liikuvad pereliikmed segama kipuks.

Nii et ehk on tulevikus selle fantastilise idee kohaselt enne tööle liikumist või perega väljasõidule suundumist tarvis auto garaažis kokku monteerida ning naabrimehelt lisaühikki laenata, et ka ämm peale mahuks. Paindlikkus ja näib ka, et venivus, on tuleviku teemad igal juhul.