Polar M400 HR tituleerib ennast spordikellana, kuigi tegelikult võib tema kohta õelda ka nuti- või fitnesskell. Heal lapsel mitu nime. Siiski on suunatud antud ajanäitaja keskmiselt aktiivsemale inimesele. Eesmärgiks on anda kasutajale võimalikult palju tagasisidet kehalise aktiivsuse kohta.

Üks esimesi funktsioone, mis elevust tekitab on GPS. Nimelt pole paljudel nuti-, spordi- ja fitnesskelladel sellist funktsiooni. Tõsi, paljud kellad suudavad koostöös nutitelefonidega antud funktsiooni täita, kuid peab tõdema, et telefoni kaasas kandmine jooksmisel või mõnel muul treeningul on suhteliselt tüütu tegevus. M400 puhul on GPS sisseehitatud ning tänu sellele saab jälgida tempot, läbitud vahemaad ja kõrgust. Funktsioon „tagasi algusse“ võimaldab turvaliselt uusi marsruute avastada.

Polar kellade üheks firmamärgiks on südame löögisagedusel põhinev treening. Selleks tuleb ümber rinnakorvi kinnitada H7 pulsivöö ning aktiivne treening võib alata. M400 monitoorib südamelööke ning teavitab kasutajat kõige efektiivsemast tempost treeningul. See välistab treenija puhul liiga väikese või suure treeningkoormuse. Eelmainitud H7 pulsivöö tuleb antud kellaga kaasa ning eraldi seda soetama ei pea.

Lisaks eesmärkide saavutamisele treeningul on võimalik oma sihte üle vaadata ning kontrollida Polar Flow teenuse kaudu. Tegemist on veebiteenuse ja mobiilirakendusega, mille abil saad oma treeningut planeerida, treeningteavet sünkrooniseerida ning jagada ka teistega.

Viimasena tasuks välja tuua Polar spordikella aktiivsuse jälgimise funktsiooni. M400 jälgib ööpäev läbi su samme, aktiivsust, und ja kaloreid ning innustab sind olema iga päev aktiivne. Vaata spetsifikatsioone ning Elementro pakkumist antud tootele SIIT

Jaga
Kommentaarid