Philipsi DVD-mikromuusikasüsteem on mõeldud inimestele, kellele meeldib või kel on vajadus kompaktsuse järgi. Ühte väikesesse kesta on sobitatud kokku hulganisti erinevaid funktsioone, mis eelmisel sajandil võis täita terve sektsioonikapi osa. Siinkohal tasub ka ära märkida, et paljusid võimalusi varem ei eksisteerinudki.

Mikromuusikasüsteemil on kasutusel One-Touch Bluetooth lahendus, mis muudab NFC-toega nutitelefonide sidumise ülimalt lihtsaks — piisab NFC alale kergest koputusest, et aktiveerida muusikakeskus ning kuulata oma lemmiklugu. Kui bluetoothiga telefoni või nutiseade puudub, siis tuleb appi DVD mängija. See suudab esitada filme, kuvada pilte, mängida muusikat nii originaal CD- ja DVD plaatidelt, kui ka RW ehk taaskirjutatavatelt plaatidelt. Kui muretsed oma vanadele plaatidele kirjutatud videode kvaliteedi pärast, siis selleks pole põhjust. Kasutusel olev Progressive Scan funktsioon suudab kõikdelt videodelt eemaldada silmapaistva joonestruktuuri, tagamaks teravamat pilti. Lisaks sellele kasutab HDMI otsest digitaalühendust, mille kaudu saab edastada tihendamata digitaalset HD-videopilti ning digitaalset mitmekanalilist heli ilma seda analoogkujule teisendamata, pakkudes nii täiuslikku, täielikult müravaba pildi- ja helikvaliteeti.

Kogu muusikalise elamuse eest vastutab Philipsi Bass Reflex Speaker System. Tänu antud lahenduse kasutuselevõtmisele on kompaktsed kõlarid samaväärse võimekusega kui tavalised ja ka palju suuremad kõlarid.

Kui soovid kõik-ühes kodukinosüsteemi kompaktses kestas, siis on Philipsi DVD-mikromuusikasüsteem just Sulle! Vaata spetsifikatsioone ning Elementro pakkumist antud tootele SIIT

Jaga
Kommentaarid