Need tooted on revolutsioonilised ning on viinud tehnoloogia tasemeni, mida veel aasta tagasi keegi võimalikuks ei pidanud, märgib ajakiri.

Disaini alal võitis esikoha nn kaasaskantav klaviatuur. Väliselt meenutab see pihuarvuti suurust pakikest, mida avades tabab teid tõeline hämming - sellesse on paigutatud täiskomplektne standardne klaviatuur, mis annab silmad ette paljude notebook’ide omale.

Finalistideks olid disainis veel Compaq’i pihuarvuti iPAQ H3600 ja Apple Power Mac Cube korpus.

Riistvara alal tunnistati võitjaks 4,7 GB DVD-RAM, mida praeguseks toodavad nii Hitachi, Panasonic kui Toshiba. DVD-d peetakse heaks asjaks nii arhiivide, täispikkade videofilmide kui muusika talletamisel. DVD võimaldab kõiki neid, erinevalt olukorrast, kus iga asja jaoks on eraldi riistapuu, ning tema hinna ja võimsuse suhet arvestades on ühe megabaidi maksumus madalaim.

Teised finalistid selles kategoorias olid Apple Cinema ekraan ja Microsofti optiline hiir IntelliMouse Explorer.

Tarkvara alal võitis VMware 2.0, programm, mis töötab ja tuleb toime korraga mitme erineva operatsioonisüsteemiga — näiteks DOSi, FreeBSDi, Linux’i, Windows NT ja Windows 2000-ga.

Testijate arvates ei ole enam kaugel ajad, kus mitme OSi olemasolu arvutis on loomulik nähtus. Erinevalt emulaatoritest, mis lihtsalt tõlgendavad teisi töökeskkondi ning töötavad seega aeglaselt, on VMware suuteline kasutama talle antud ressursse efektiivselt ega aeglusta masinat. Iga süsteem töötab iseseisvalt, kasutades oma parameetritele vastavalt nii võrguühendust, kettaid kui porte. Finalistideks siin olid veel failivahetusprogramm Gnutella ja üle veebi kasutatav kontoripakett Thinkfree Office.

Tarvikute alal võitis nVidia GeForce2 tooterühm, mille 3D graafikakiibid on varemgi PC Magazine’ilt kiitust pälvinud. Neis on rakendatud nVidia uut tehnoloogiat, mis annab 3D rakenduste juures tunduvalt suurema objektide realistlikkuse. Üks kiipe, GTS suudab näiteks 200 MHz taktsageduse juures esitada 800 miljonit pixelit, 1,6 biljonit texelit ja 25 miljonit polügooni sekundis. Sellel on ka HDTV dekooder ja TMDS transmitter digitaalse LDS-ekraani tarbeks. Finalistideks olid veel kiibikomplekt Intel ICH 2 ja protsessor Transmeta Crusoe.

Tehnoloogiaist tunnistati parimaks Bluetooth, mis võimaldab portatiivsetel tehnikavahenditel nagu mobiiltelefon, PDA ja notebook arvuti, aga ka juhtmeta kõrvaklapid jms omavahel raadiolainete kaudu lühikese vahemaa tagant andmeid vahetada ja ühenduses olla. Bluetooth kasutab selleks raadiolaineid, mis võimaldavad andmeedastuskiirust kuni 721 kilobitti sekundis ning, nagu ka USB puhul, peaksid Bluetooth’i kasutavad seadmed üksteist kõik automaatselt ära tundma. Finalistideks olid siin veel skanneerimistehnoloogiad Digital ROC (Reconstruction Of Color) ja Digital GEM (Grain Equalization and Management) ning WildTangent’i interneti multimeedia tehnoloogia.