HP ProBook 430

Kellel ei kuluks üks võimas ning ilus sülearvuti ära. Eks lõputöö kirjutamisega on ongi vana piisavalt juba ära „kulunud“ ning uus ja stiilne HP sülearvuti on rohkem kui väärikas asendus vanale. ProBook 430-l on kasutusel ülikiire SSD kõvaketas, 4GB RAM-i ning võimas kuuenda generatsiooni Intel Core i5 protsessor. Viimane neist on väga väikese energiatarbimisega, et tagada kasutajale võimalikult pikaajaline aku vastupidavuse aeg! Vaata Elementro pakkumist SIIT.

Apple iPad Air 2

Tegemist ei ole kõige uuema iPad-ga, kuid kindlasti mitte ei ole ta ajale jalga jäänud. Vastupidi- kasutusel olev 2048 x 1536 piksline Retina ekraan, Apple A8X 1.5GHz Triple-Core protsessor, 4G tugi ning 64Gb sisemälu on rohkem kui enamustel teistel tahvelarvutitel. Soovitame iPad Air 2-te just tänu oma jõudlusele ning headele hindadele, mida Elementro suudab pakkuda just Teile! Vaata Elementro pakkumist SIIT.

LG G5

“Ilu teie peopesas.Metall ja klaas sulanduvad sujuvalt ilma antennipiluta üheks. Täiuslikult lihtne ja särav disain on saadaval erinevates rikkalikes värvitoonides. Võrreldamatu mugavus ja sobivus, mida peate käes hoidma, et uskuda.“ — nõnda kirjeldab LG uut G5-te. Tegelikuses on sellega kõik ära õeldud ning raske on vastu vaielda. Tegemist on LG lipulaevaga ning tänu sellele on kasutusel kõik need kõige-kõige paremad komponendid, mida toetavad kõige uuemad tarkvaralised lahendused. Vaata Elementro pakkumist SIIT.

Kui sa ei leidnud seda „sobivat kinki“, siis ära muretse ning vaata teisi tooteid Elementro kodulehelt.

Jaga
Kommentaarid