Olympus TG-4 on spetsiaalselt disainitud adrenaliinijanulistele fotohuvilistele, kes ei soovi, et kaamera nende endi võimekusele alla jääks. Nimelt on TG-4 nii vee-, külma- kui põrutuskindel. Kaamera võib alla kukkuda kuni 2.1 meetri kõrguselt ja jääb tervels. Külma kannatab kuni 10 kraadi ning probleemiks pole ka kuni 100kg raskuse kukutamine kaamera peale. Kirsina tordil võib minna antud kaameraga sukelduma 15 meetri sügevusele. Tegemist on sõna otseses mõttes ühe tugeva kaameraga.

TG-4 4× optiline suum on ideaalne loodusvaadete tabamiseks. Kiire automaatse teravustamisega, saab TG-4 pildistades suumida 25-100mm vahemikus ning saavutada seeläbi imeliselt selged pildilt ka suurematelt kaugustelt.

Kaameral on terve sari lisatarvikuid, millega on seda võimalik veel ekstreemsemates olukordades kasutada. Näiteks on kasutusel sisseehitatud GPS ja e.Compass funktsioonid, millega on võimalik asukohta kindlaks teha nii piltide tegemisel kui ka siis kui Sa parasjagu kaamerat pildistamiseks ei kasuta. Sisseehitatud on ka Wi-Fi tugi, millega saab kasutaja oma lemmikpilte sõltumata asukohast laadida oma nutitelefoni või tahvelarvutisse.

Sensori tüübiks on 1/2,3” mõõduga BSI-CMOS, millel on 16 megapikslit. Kasutusel on pildistabilisaator ja autofookus, et vältida uduseid ning „liikumises“ olevaid pilte. Objektiivi fokaalvahemik on 25 — 100 mm, millel on 4x optiline suum ja f/2.0 — 4.9 ava.

Suurim pildimõõt pikslites on 4608 × 3456 ja video tegemisel Full HD ehk 1920 x 1080 pikslit. See tähendab, et lisaks üliteravatele piltidele on võimalik jäädvustada väga teravat pilti video formaadis. Kaamera seadistusi ning tehtud piltide ja videode järelvaatamist saab teha tagaküljel oleva 3-tollise ekraani abil.

Kokkuvõtlikult on tegemist äärmiselt hea kaameraga, mida on peaaegu võimatu ära lõhkuda. Vaata Elementro pakkumist ning spetsifikatsioone lähemalt SIIT.

Jaga
Kommentaarid