Sai käidud taas haugil ning pildi järgi on näha, et üritus õnnestus. Koht: Saaremaa.

Hommikul, kui alustasime sõitu mättale, tuli poolel teel meelde, et oh seda rõõmu, üks mees jättis oma ridva maha. No mis seal ikka, läksime siis mättale ära ning teepeal mõtlesime välja, et minu varuritv käib talle küll. Omavahel öeldes – jube kaigas, jergimehed ütleks, et sellisega saab ainult juudipüssi teha.

Peale seda, kui sai paat vette lastud, hakkas pulli saama. Kõigepealt selgus, et paat on kuidagi liiga sügaval ning loksub imelikult... Oh, küll läks kiireks, kui saime aru, et punn jäi ette panemata. Punn oli loomulikult autos, mälu järgi, ning 200-300 m oli juba mööda vett liueldud. Padavai kaldapoole minekut ja pilsikas uugama... Kaldale jõudes selgus, et kork oli küll paadi külge pandud, aga mitte kinni keeratud, ehk ootas meid kaldal madalas vees.

Kork ees, sai siis uus katse tehtud, et kas nüüd saab lõpuks kalale. Sai, jõudsime püügikohta ning kohe, kui esimene lant sai vees paar võnksatust teha, oli kala otsas. Sõber karjub kõrvalt - koll, ma vaatan, et jah, ritv on jõle longus, mis siis, et juudipüss, aga kas tõesti krokodill?

Loe artiklit täispikkuses siit.