Mozilla esinaine Mitchell Baker’i sõnul on „Allalaadimise päeva“ kordaminek miljonite inimeste kaasteene“ ja „Mozilla projekt tähendab avatud ja osalusele rajatud interneti ehitamist, kus kontroll on üksikisikute käes,“ vahendab Ars Technica.

Numbritest rääkides sõnas Mozilla esinaine, et nende eesmärgiks saada piisav turuosa, mis võimaldab eelpoolnimetaud eesmärkide täideviimist.

Suur osa Firefox’i edust põhineb rohujuure tasandi turundusel, kus inimesed, kellel pole piisavalt IT alaseid teadmisi, saavad projektile kaasa aidata kiites Firefox’i oma sõpradele-tuttavatele.

Guiness’i Rekordite Raamatusse kandmiseks antakse serverite logifailid ja muu allalaadimistesse puutuv info auditeerimiseks Oregon’i osariigi Ülikooli Avatud Lähtekoodi Laboratooriumile (Oregon State University Open Source Labs), kes selgitab välja lõpliku tulemuse.

Allalaadimispäeva 24 tundi on küll läbi, kuid siiski allalaadimine jätkub tempos 5500 korda minutis. See on ka märgiks, et Tulirebasest on saamas üha enam ja enam laiatarbe veebisirvija ja projket mängib olulist rolli internetimaailma edasistes arengutes.