Kui vaadata toote spetsifikatsioone ning jätta kõrvale märksõna „telefon“ siis võiks õelda, et tegemist on hoopis sülearvutiga. Kaheksatuumaline protsessor (kombineeritud Quad-core 1.5 GHz Cortex A53 ja Quad-core 2.1 GHz Cortex A57 protsessoritest) ning 3 GB RAM-i on täiesti piisav, et jooksutada ühte täiesti tavalist rüperaali. Ainukesed komponendid, mis on telefonile omased, on 64 GB mälumahtu ning 5.1-tolline Super AMOLED Gorilla Glass ekraan. Viimase puhul on resolutsiooniks 2560x1440 pikslit!

Korpuse puhul on loobutud plastikust ning nahaimitatsioonist. Selle asemel domineerivad metall ja klaas, mis on teinud Galaxy S6 Edge-st tõelise premium-klassi telefoni. Tegemist on ühe vähese telefoniga, mille käes hoidmisel saab aru, et hind on seda väärt!

Võimsa südame ning kvaliteetse välimusega asi ei piirdu. Telefonil on kasutusel CMOS 16 megapiksline tagakaamera ning 5 megapiksline esikaamera. Esimene neist suudab väga edukalt 4K videosid filmida. Lisaks on veel olemas üks number „neli“ — 4G tugi, millega on võimalik oma ülikvaliteetseid videosid ka teistega jagada (iseasi, kas teistel on selline ekraan, mis suudab seda potentsiaali välja mängida). Olemas on ka Blutooth 4.1, GPS, USB 2.0, NFC ja 3.5 pesa. Sensoritest on kasutusel kiirendusmõõtur, baromeeter, sõrmejälje lugeja, güroskoop, geomagnetiline andur, halliandur, HR-andur ja valgussensor. Kogu tööshoidmise eest vastutab Android operatsioonisüsteem.

Läks silme eest kirjuks? Meil ka! Antud nimekiri sai välja toodud meelega, et saada aimu sellest, mida on võimalik tänapäeval 142.1 mm x 70.1 mm x 7.0 mm ning 132 grammi kaaluva kesta sisse mahutada.

Vaata täpsemaid spetsifikatsioone ning Elementro pakkumist Samsung Galaxy S6 Edge-le SIIT

Jaga
Kommentaarid