Vastavalt 2001/2002 majandusaasta aruandele oli AS MicroLink käibeks 936,8 miljonit krooni, eraldiste-eelseks ärikasumiks (EBITDA) 63,9 miljonit krooni ja puhaskasumiks 2,6 miljonit krooni.

Aktsionärid otsustasid kanda kasumist viis protsenti eraldisena reservkapitali ning jätta ülejäänud kasum jaotamata.

Seoses volituste lõppemisega pikendas aktsionäride üldkoosolek nõukogu esimehe Kristjan Kalda volitusi järgmiseks ametiajaks. Nõukogu jätkab samas koosseisus kui seni. Lisaks Kristjan Kaldale kuuluvad nõukokku Hanno Haamer, Rainer Nõlvak, James Syme ja Erich Rannu.

Juulist juunini kestva 2002/2003 majandusaasta audiitoriks kinnitati PriceWaterhouseCoopers.

Üldkoosolek otsustas suurendada ettevõtte aktsiakapitali vastavalt eelmisel aastal toimunud aktsiaemissiooniga kaasnenud tingimustele rahaliste sissemaksete teel. MicroLink emiteerib 98 032 aktsiat nominaal-väärtusega 10 krooni, uus aktsiakapital pärast suurendamist on 19 273 500 krooni. Uute aktsiate märkimise eesõigus on eelmises emissioonis osalenud investoritel.

Lisaks otsustas üldkoosolek muuta ettevõtte põhikirja, mille tulemusel on nõukogul õigus suurendada oma otsusel ettevõtte aktsiakapitali kuni kolme miljoni krooni võrra. Sarnane õigus oli nõukogul ka varem, kuid vastavad volitused aegusid.

Aktsionärid välistasid aktsiate märkimise eelisõiguse nii emiteeritava 98 032 aktsia osas kui ka nõukogu otsusel emiteeritavate aktsiate osas.

Üldkoosolekul oli esindatud 90% häältest.

MicroLink on Baltimaade suurim infotehnoloogiakontsern, mille tegevusaladeks on süsteemiintegratsioon, tarkvaraarendus, ärilahendused, andmeside, IT kesksüsteemide outsourcing ja IT-teenused, PC-tootmine ja -teenused, uus meedia (Delfi portaalid) ning mikrolaine raadiolinkide tootmine (SAF Tehnika). MicroLinki käive 2001/2002 majandusaastal oli 936,8 miljonit krooni. MicroLinkis töötas oktoobri seisuga 654 inimest.