See seitsmekohaline mahtuniversaal on oma klassi üks luksuslikumaid, kirjutab AutoExpress. Mercedese mudeliterivis astub Vaneo pika baasiga A-klassi Mercedese ja V-klassi mikrobussi vahele. Uus mahtuniversaal on mõeldud ostjatele, kes vajavad mugavat, universaalset ja samal ajal kaasaegset autot, kirjutab AutoExpress.

Suhteliselt lühikesse, 4,2 meetri pikkusesse Mercedese mahtuniversaali mahub mugavalt istuma viis täiskasvanut ja kaks last. Salongi sisustus on kergesti teisaldatav ja vajadusel saab suuremate asjade veoks kiiresti vabastada istmetest 3000 liitri suuruse pagasiruumi.

Tagumised külguksed on lükanduksed. Koos suure tagaluugiga muudavad nad nii inimeste autosse mineku kui pagasi laadimise lihtsaks ning mugavaks ka tihedalt täis parkimisplatsil. Soovi korral võib kauba laadimiseks lasta autole paigaldada ka mikrolifti.

Uut autot valmistatakse kolmes varustatusastmes — Trend, Family ja Ambiente. Uue auto jaoks on ette nähtud suur jõuallikate valik, nende seas on nii bensiini- kui diiselmootoreid.

Mercedese turundusjuhtide sõnul on Vaneo näol tegemist autoga, mis on üheaegselt mugav nii töötegemiseks kui ka kogu perega puhkamiseks. Mercedes Vaneosid tehakse Mercedese Saksamaal asuvas uues tehases ja aastatoodanguks on planeeritud 50.000 autot.