Uute mudelite esitlemine annab kinnitust, et kuigi Mazda mudelivalik on paari viimase aastaga läbi teinud põhjaliku uuenduskuuri, siis ootab ees veel nii mõndagi uut.

Ideeauto staadiumis oleva mahtuniversaali MX-Flexa esmatutvustus toimus Genfi autonäituse avapäeval 2. märtsil. MX-Flexa on Jaapani autotootja nägemus kuuekohalisest mahtuniversaalist. Autot iseloomustab rohke sisemine varustus ja kõrge mugavustase.

Teine Genfis tutvustatav Mazda ideeauto on MX-Micro Sport. Tegemist pole üksnes mõttevälgatuse, vaid kerge ja mugava sõiduautoga, mille seeriatootmine algab juba käesoleval aastal. Viieukseline MX-Micro Sport on Mazda3-st üle poole meetri lühem, kuid samas 8,5 cm kõrgem. See annab autole omapärase välimuse, auto sportlikkust rõhutavad veelgi kõrged küljeosad ja massiivsed kaitserauad.

MX-Micro Sport on varustatud 2,0-liitrise mootori ja kuuekäigulise manuaalkastiga. Auto mootori võimsuseks on 148 hj ja maksimaalseks pöördemomendiks 187 Nm/4500 p/min. MX-Micro Sport võtit asendab kiipkaart ja süütelukku käivitusnupp, kaart hoiab mälus ka juhi poolt programmeeritud seadistust.