Kuigi Logitech pakub seda eelkõige just mänguritele ei tasu ennast sellest petta lasta: tegemist on hetkel tõenäoliselt parimaga, mida firmal on pakkuda ükskõik mis valdkonna jaoks.

Hiirt karbist välja pakkides torkab kohe silma selle modulaarne disain. Nimelt kooruvad karbist välja lisaks üsna ilmetule hiiresüdamikule ka kaks korpuselaiendust ning kaaluvihtide üllatavalt raske laegas. Südamik ise on tagasihoidlike mõõtmega ning tänu sellele sobib suurepärast sülearvutihiireks.

Igapäevaseks tarbimiseks on selle võimalik külge ühendada ühe kahest teineteisest pisut erinevast laienduskorpusest. Üks korpustest on traditsioonilisest krobedast plastikust ning teine kaetud satiinilaadse viimistusmaterjaliga, mis takistab seda peost välja libisemast. Pehme viimistlus paraku tekitab peatselt ka ühe probleemi: kuigi see on väga mugav, kipub see kiiresti maha kuluma ja varukorpuseid pole ma eraldi müügil näinud. Võib juhtuda ka, et suuremate käte jaoks on isegi suurem variant liiga väike.

Kaaluvihid on seadme teine meeldiv omadus. Tühilastis on hiir väga kipakas, reageerides ebameeldivalt igale tolmukübemele. Raskuseid vahetades saab kasutaja leida enda jaoks sobiva kaalu, mis arvestakse tema harjumuste ja pinnasega. Hetkel on komplektis nelja- ja seitsemegrammised vihid (mõlemat 4) ning neid kombineerides on võimalik leida enda jaoks sobiv mass. Korraga mahub korpusesse neli kaaluklotsi.

Meeldiv on leida, et hiire rullik on sarnane sama firma VX seeria hiirtele. Peene nimetus Microgear Scroll Wheel tähendab seda, et rullilt on maha võetud pidur mistõttu seda saab näpuga lihtsalt keerlema lükata. Pikki internetilehti (näiteks foorumeid, blogisi, uudiseid) on nõnda palju mugavam lapata. Ometigi on igaks juhuks alles jäetud ka sammhaaval kerimine ning seda saab sisse/välja lülitada hiire alumiselt küljelt. Seda on vaja kasutada eelkõige just mängudes või programmides, kus liikumine peab toimuma täpselt ning sammhaaval (näiteks menüüst asjade valimine). Logitechi uuematele toodetele omaselt on võimalik rullikut vasakule või paremale nügides selles suunas ekraanil kerida.

Peamiselt mängureid ja disainereid rõõmustab kindlasti võimalus jooksu pealt reguleerida hiire tundlikust. Tundub, et hiir on menüü jaoks liiga tundlik? Keerame vähemaks! Kuulipritsi toru ei keera piisavalt väledalt? Lisame kiirust! Korpusel asetsev nupp võimaldab seda ilma menüüdesse eksimata suvalisel hetkel teha. Tundlikkuse indikaatorid korpusel aitavad kohe aru saada, milline on seadete hetkeseis. Hiire laserelemendi eralduse ülempiiriks on muljetavaldav 3200 punkti tolli kohta.

Lisaks eelpoolnimetatud omadustele on erinevatel kasutajatel salvestada oma profiile (kokku kuni viis erinevat) ning näiteks muuta tulukeste värvi. Huvitava pisidetailina on hiire saba kaetud riidelaadse libiseva kapronpinnasega, mistõttu ei jää see kergelt kuhugi taha kinni.

Kokkuvõttena võib öelda, et tegemist on hiirte tippklassi kuuluva seadmega. Mõningased miinused (väikesevõitu, korpus kipub kuluma, kaaluvihid rasked, sammhaaval kerimist ei ole võimalik lülitada sisse ilma hiire kõhu kallale minemata) on tegelikult marginaalsed ja enamuste kasutajate jaoks võivad isegi märkamata jääda. Plussid seevastu on selged ja kohesel tunnetatavad.