Sisuliselt on tegemist eelmise aasta alguses Detroidi autonäitusel esitletud kontseptsiooniauto Lincoln MK9 edasiarendusega, märgib Cars.com. Uus auto saab prototüübiks, mis juba lähiajal vahetab konveieril välja vananenud mudeli Lincoln Continental.

Lincoln Continentale on tehtud juba alates 1940. aastast ja enam kui 60 aasta jooksul on seda mudelit pidevalt edasi arendatud. Nüüd näidatud mudeli kallal töötas Lincoln Mercury peadisainer Gerry McGovern üle kahe aasta ja tema arvates peab see masin näitama, missugused on Lincolnid aastatel 2004 kuni 2006.

Uue auto omapäraks on see, et tal puudub esi- ja tagauste vaheline keskmine tugi ja kuna uksed avanevad eri suundadesse, moodustub mõlema ukse avatud olekus 1767 millimeetri laiune sisenemisava.

Lisaks stiilsele välimusele ja kõrgetasemelisele siseviimistlusele saab uus masin endale ka võimsa kuueliitrise 414hobujõulise V12 mootori, mis töötab paaris kuueastmelise automaatkäigukastiga. Vedavateks on ka uuel Continentalil tagarattad. Rooli keerates pööravad koos esiratastega ka tagarattad. Kõigil ratastel on ventileeritavad ketaspidurid. 22tollistel velgedel on ees 275/45R22 ja taga 295/40R22 rehvid.

Alles hiljuti esitles Lincoln oma esindusliku sedaani Lincoln Town Car uuendatud põlvkonda.